25 Ιαν 2018

«Η τσάντα στο σχολείο»

   Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενέκρινε τη δράση “Η τσάντα στο σχολείο”. Σκοπός της δράσης είναι “να υποστηρίξει ουσιαστικά τον μειωμένο χρόνο δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας γονέων – παιδιών” και είναι προφανές ότι ανταποκρίνεται σε μια επίκαιρη κοινωνική ανάγκη.  Η δράση υλοποιείται με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας, με γνώμονα την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών της σχολικής ηλικίας (συναισθηματική, κοινωνική, ψυχοκινητική).





   Τη δυνατότητα να αφήνουν την τσάντα στο σχολείο την τελευταία  Παρασκευή του μήνα, ξεκινώντας  από την Παρασκευή 26/1/2018,  θα  έχουν οι μαθητές του  47ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, που εντάχθηκε στο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, η «Τσάντα στο σχολείο», έπειτα από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.Στόχος του προγράμματος είναι οι μαθητές να ξεκουράζονται  ένα Σαββατοκύριακο το μήνα από την εντατική μελέτη, τη σχολική προετοιμασία και τις αντίστοιχες εργασίες.

 
47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Κρασαδάκη 19, Ηράκλειο, 2810323225, mail@47dim-irakl.ira.sch.gr - Κατασκευή Αλέξανδρος Ρονιώτης